banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Gaziantep Balıklıgöl Yukarı Koçlu Mehmet Tahir Güllüoğlu

Tayyar Yetim'den Diyarbakırlı Annelere Destek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediye Meclis Üyesi iş adamı Tayyar Yetim, terör örgütü PKK tarafından evlatlarını dağa kaçırması nedeniyle HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylem yapan annelere destek vermek için Diyarbakır’a gitti.

HDP il binası önüne gelen Yetim, burada Diyarbakır annelerinin ve ailelerin oturma eylemlerine katıldı. Burada vatandaşlarla sohbet veren Yetim, sonuna kadar haklı mücadelelerini desteklediklerini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediye Meclis Üyesi iş adamı Tayyar Yetim
burada yapmış olduğu açıklamada Nöbet tutan annlerinin haklı olduğunu ve bu kutlu davada her zaman yanında olduklarını ifade ederek gençleirn terör tuzağına düşmemesi için de uyarılarda bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediye Meclis Üyesi iş adamı Tayyar Yetim, Diyarbakır'daki temaslarının ardından Şanlıurfa'ya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.