banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Siverek’te Toprağa Gömülü TNT Patlayıcı Ele Geçirildi


Ele geçirilen patlayıcı ile ilgisi bulunan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığını açıklayan güvenlik güçleri Terör örgütleri ile her türlü terör faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde alındığına dikkat çektiler.
OPERASYON İLE İLGİLİ OLARAK YAPILAN YAZILI AÇIKLAMADA ŞÖYLE DENİLDİ:

1.    PKK/KCK-PYD/YPG Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığınca 12.03.2020 günü Siverek İlçesi mülki sınırları içerisinde Siverek 2020/23 operasyonu icra edilmiştir. 

2.    Operasyon kapsamında yapılan arazi arama/taraması sırasında Şekerli Mahallesi mülki sınırları içerisinde, kırsal alanda (2) ayrı noktada jelikan bidonlar içerisinde toprağa gömülü vaziyette
 
     (10)’ar ve (5)’er  kg lık poşetlere sarılmış, bantlanmış paketler halinde  (97) Kg toz TNT, 
     (1) adet alıcı/verici,
    (15) adet elektrikli fünye

 ele geçirilmiş olup, olay ile ilgili şüphelilerin tespit edilmesine yönelik çalışmalara devam edilmektedir.  

2.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Terör örgütleri ile her türlü terör faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.