banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

İmamhatipli Öğrencilerden Örnek Davranış



Şanlıurfa merkez Haliliye ilçesinde bulunan Nureddin Mahmut Zengi İmam Hatip Orta Okulu’nda tam destek gören “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var “ kampanyasına 19 sınıf, 19 Yetim’e sposor oldu. Bu kampanya kapsamında elde edilen parayla Türkiye ve dünyanın bir başka ülkesinde annesini, babasını kaybetmiş olan çocukların eğitim, sağlık, gıda, kıyafet, barınma gibi temel ihtiyaçları karşılanıyor.


Konu hakkında açıklamalarda bulunan Şanlıurfa İHH Yetim Birimi Başkanı Mahmut Aslan, İHH’nın tüm Türkiye genelinde başlatmış olduğu “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesini Şanlıurfa’da tanıtmaya devam ettiklerini, bu anlamda tüm okullarda, Kuran Kursu ve camilerde çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Aslan; “Nureddin Mahmut Zengi İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri bu anlamada örnek bir duruş sergiledi. Okulumuz 19 sınıftan oluşmakta ve bu 19 sınıf 19 Yetim’e sponsor oldular. Bu sebeple kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.