Hilvan Belediyesince her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeği öncesinde belediye çay bahçesinde düzenlenen ilahi konseri tam bir Ramazan havasını yaşattı.
Hilvan Belediyesi ile kardeş Belediye olan Haliliye Belediyesi tarafından gönderilen ilahi grubu, seslendirdikleri ilahilerle iftara katılan yüzlerce kişiyi mest etti.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, iftarda seslendirdikleri ilahilerle gönülleri fetheden ilahi sanatçılarına çiçek vererek teşekkür etti.
Ardından konuşan Bayık, Bu mübarek Ramazan ayında seslendirdikleri ilahilerle bize tam bir manevi atmosfer yaşatan ilahi grubumuza ve bu etkinliği sağlayan kardeş belediyemiz olan Haliliye Belediyesine ve belediye başkanı Sayın Fevzi Demirkola teşekkür ediyorum dedi.
Hilvanda İlahi Esintisi
Kardeş Haliliye Belediyesi tarafından Hilvanda düzenlenen İlahi konseri büyük beğeni topladı.
06 Temmuz 2015 Pazartesi 17:14
