banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Flaş gelişme! Urfa Valiliği her şeyi yasakladı!..

Şanlıurfa valiliği, 01-02-03-04-05-06 Nisan 2016 tarihlerinde yapılması muhtemel her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri türdeki tüm etkinliklerin tamamının yasaklandığını açıkladı.

Abdullah Öcalan'nın doğum günü kutlamaları için 4 Nisan'a hazırlık yapan Parti ve STK'lara yasaklama geldi.

Her yıl nisan ayında "Amara kutlamaları" adı altında Türküye'nin bir çok kentinde olduğu gibi  Şanlıurfa'nın halfeti ilçesinde bulunan Amara köyünde Abdullah Öcalan'nın doğum günü kutlanıyor. bu yılki kutlamalara Şanlıurfa Valiliği yasak getirdi. 

Konuyla alakalı olarak Şanlıurfa Valiliği Basın Yayın ve Halkla ilişkiler biriminden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesine ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 17. maddesine istinaden 01-02-03-04-05-06 Nisan 2016 tarihlerinde yapılması muhtemel her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri türdeki tüm etkinlikler Şanlıurfa İl merkezi ve ilçelerinde yasaklanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.