banner2
Öne Çıkanlar Belediye Balıklıgöl Başkan Haliliye Belediyesi PKK

ŞANİMDER'den Suriyeli yetimlere iftar

 Şanlıurfa Akçakale ilçesi Dilruba Konuk evleri ve yetimhanesinde kalan  Yaklaşık Suriyeli 150 yetim çocuğa iftar verildi.

Çoğunluğu Suriye'de süren çatışmalar nedeniyle babalarını kaybeden yaklaşık 150 yetim çocuğun barındığı yetimhanede iftar veren ŞANİMDER Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, yetim çocukları ümmettin çocukları olarak gördüklerini ve sahip çıkmaya çalıştıklarını belirtti.

Ümmettin her bir ferdi gibi yetimlerinin de kendilerine bir emanet olduğunu söyleyen ŞANİMDER Başkanı Kırıkçı,  "Akçakale de bulunan Suriyeli yetim çocuklarla iftar yaptık. Aziz mahmut hudai Vakfı tarafından idare edilen Dilruba konuk evleri ve yetim hanesinende Şanlıurfa ŞANİMDER olarak Ümmetin çocukları ile iftar ettik. her bir çocuğun ayrı bir acı hikayesi var. ama tüm çocukların tek bir eksiği var daha fazla ilgi ve daha fazla sevgi. bizlerde bir geceliğine de olsa bunlara sevgimizi ve ilgimizi göstermek için onlarla iftarda bir araya geldik. burada ki duamız; çocuklar yetim kalmasın. anneler babalar ölmesin. İnsanlık mutlu olsun" dedi.
 

 İftar Programına ŞANİMDER başkanı Abdurrahman Kırıkçı, denetim kurulu başkanı Zeki Kurt yönetim kurulu üyeleri; Ömar Faruk Sezer, Murat Mujdeci, Suphi Çiçek, Reşat Eski, Selamı ileri ve Bekir Egilmez katıldı.

www.balikligol.com 

Anahtar Kelimeler:
ŞANİMDERSuriyeli Yetimler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.