banner2
Öne Çıkanlar Kenan Poleo Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Aktoprak Spor

Son dakika! Bursa’da patlama: 1 ölü 7 yaralı



Bursa Atatürk Caddesindeki Ulu Camii yanında şiddetli bir patlama yaşandı. İlk bilgilere göre bir kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.

Saat 17.25’te sıralarında yaşanan patlamanın ardından olay yerine gelen ambulanslar yaralıları çeşitli hastanelere kaldırdılar. Patlamanın şiddetiyle çevredeki işyerleri de hasar gördü.  

Polis ikinci bir bomba ihtimaline karşı bölgedeki vatandaşları olay yeri çevresinden uzaklaşmaları yönünde sık sık anons yaptığı görüldü.

Resmi olmayan bilgilere göre patlamanın canlı bomba kaynaklı olduğu ve bu kişinin 25 yaşlarında bir kadın olduğu belirtildi. Patlamada ölen kişinin de canlı bomba olduğu tahmin ediliyor.

Patlama sonrası çevrede büyük bir panik yaşanırken, polis bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Atatürk Caddesi de trafiğe kapatılırken, Kapalı Çarşı’ya giriş çıkışlar ise yasaklandı.

 (Zeki Aras - İLKHA)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.