banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Gaziantep Urfa ak parti Sanlıurfa Haber

Başkan Güvenç, Şoförlerin Ailelerini Ziyaret Etti


            Irak’ın Musul kentinde rehin alındığı belirtilen Şanlıurfalı TIR şoförleri Vehbi Demir ve Ahmet Felhan'ın ailelerini ziyaret eden Başkan Güvenç, ailelere yürütülen çalışmaları anlatarak, en kısa surede ailelerine kavuşturulacağını söyledi. Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından temasların sürdüğünü, hükümet olarak bu konuda olağanüstü diplomatik girişimlerin sağlandığını belirten Başkan Güvenç, rehin alınan kardeşlerimizin sağ salim ailelerine kavuşması için çalışmaların titizlikle sürdüğünü sözlerine ekleyerek, ailelere metanetli ve sabırlı olmalarını tavsiye etti.

Demir ve Felhan'ın aileleri ise Başkan Güvenç’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, en kısa surede Vehbi Demir, Ahmet Felhan ve diğer rehinelerin Türkiye’ye getirilerek, yakınlarına kavuşturulmasını istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.