banner2
Öne Çıkanlar Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Aktoprak Spor Bahçespor

Başkan Bayık, Yeni Yıl Ziyaretini Güvenlik Güçleri ve Hastalara Yaptı

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde yeni yıla jandarma ve polis memurları ve hastaları ziyaret ederek başlayan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ikramında bulunarak yeni yıllarını kutladı.
AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Gençlik Kolları Başkanı Serhat Becel ve meclis üyeleri ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Bayık, Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet  Hastanesinde yatan hastalar ve polis kontrol noktasında halkın huzur ve güvenliği için mesai gözetmeksizin nöbet tutan jandarma ve polis memurlarına tatlı ikramında bulunarak yeni yıllarını kutladı.

Yeni yıl kapsamında yaptığı ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Bayık ‘İlçemizde herhangi olumsuz bir durumun yanşanmaması ve halkımızın yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirmesi için mesai gözetmeksizin nöbet tutan jandarma ve polis memurlarının yeni yılını kutladıktan sonra hasta ziyaretlerinde bulunup şifa dileklerimizi ilettik. 2020 yılının tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini umuyor, ilçe halkımız ve milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar esenlikler dilerim’ dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.