banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

9 Nisan Tarihinde 96 Vefat Var

Konu ile ilgili olarak günlük veriler bazen sosyal medya bazende basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 9 Nisan 2020 tarihi itibariyle yeni verileri sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden açıkladı.
Bugün toplamda 28 binden fazla testin olduğuna dikkat çeken Bakan Koca şunları söyledi: "Hastalarımızdan 296’sı daha şifa buldu. Taburcu olan toplam hasta sayımız 2.142’ye ulaştı. Günlük 30.000 test hedefimize ulaşmak üzereyiz. Artan test sayımıza rağmen vaka artış hızı düşme eğiliminde. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Evde kalalım." dedi.

TÜRKİYE'DE GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağ olun Bakanlığı tarafından günlük olarak oluşturulan tabloya göre bugünkü yapılan test sayısı 28578 olarak açıklandı ile bugünkü testlerin 4056 tanesinde Corona virüsü pozitif çıktı. 

Ayrıca bugün coronavirüs salgınından vefat eden kişi sayısı 96 olarak açıklandı Corona virüsü Türkiye'de ortaya çıktığı günden bugüne toplam vefat eden kişi sayısı 908 ulaştı. 

Yine bugün toprağım İyileştin hassas sayısı 296 olarak açıklandı bugüne kadar iyileş en hassas sayısının ise 2142 kişiye ulaştığı açıklandı Ayrıca bugün yoğun bakım ünitesinde bulunan hassas sayısı 1552 oldu bunların 1017 kişisi NTV olduğu belirtildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.