banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Bitlis Diyarbakır Elazığ

19 Eylül Gaziler Günü Kutlanıyor

Şehitlik mahallesindeki Şehitlik Anıtına Şanlıurfa Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesi’nin çelenklerinin sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Öğrencilerin, günün anlam ve önemini belirten makaleleri okuması ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan’ın yaptığı konuşmanın ardından tören sona erdi.

Tören sonrası gazileri tebrik eden ve tek tek sohbet eden Vali Erin, gaziliğin şehitlikten sonraki en üst mertebe olduğunu ve bu dünyada maddi karşılığı bulunmayan bir fedakarlık olduğunu ifade ederek, hayata veda eden gazilere rahmet, yaşayanlara da sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle aynı gün ikindi namazından önce vefat eden gaziler için Dergah Camii’nde mevlit ve hatim okutulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.