banner2

 
Geçen günler gelecek günlerin aynasıdır. Geçen günlerin muhasebesini yapmak, eksi artılarını tartma yanlar, geçmişin aldanmışları olurlar ki, geleceğe umutla bakamaz, kazılan derin hendekleri geçemezler. Doğruları bulamaz hedeflerini karartırlar.

2023 yılını geride bıraktık.Tam 365 Gün az bir zaman değil, her geçen gün Ömrümüzden bir yaprak yitiriyoruz. Geçen günleri geri getiremeyiz. Gelecek günler
de gelmemiştir. içinde bulunduğu muz anı değerlendirmek lazım. Geçen günlerdeki olan bitenleri yazmak insanı bir hayli yorar. Doğruları az öz yazsakda kuş Dili ile yazıyoruz.

Kapitalist, sömürgen rejimlerle yönetenler çok acımasızdır. Şu bir gerçektir. Hiç bir zaman haklının hakkı verilmemiştir. Adaletsizlik Yönetilenlerin sanki kaderidir. Adil Paylaşımda böyledir. Yönetilenler sadece geçen bir yıl değil, her zaman yüksek faizlerle, hak sız vergilerle, zamlarla, açlıkla, yoklukla, borçlarla inim inim inlemiştir.
Yönetenler ve paralı kahinleri hep her şeyin gelecekte düzeleceğini pompalamışlar, gelecek günler gelmiş, geçen Günleri aratmıştır. Bu hal nesilden nesile devam etmiş köle ruhluluk insanlarda bağımlılık kazanmıştır.
Yönetenlerde çoğu yalanla, kandırmayla, korkuyla, gelecek endişesiyle yönetenleri asimile etmeyide becerebilmişler böylece hayat devam ediyor. İktidarların siyaset peteklerine konanlar, kemik yalayanlar,iktidarların sadece helal haram demeden nimetlerinden otlananlar da evcil yaratıklardır. Konu ile ilgili iktidarın meddahları bekleyin 2023 gelsin neler olacağını göreceksiniz. 2023 geldi geçti bile, Döviz mi düştü? Hayır. Alım gücü mü arttı? Hayır. akar yakıt fiyatı mı düştü? hayır. Tüm tüketim malzemelerinde düşüş mü oldu? Hayır. kiralar mı düştü? Hayır. Konut fiyatı mı düştü? Hayır. tüketici, çiftçi borçtan mı kurtuldu.? Hayır Faizlermi düştü? Hayır. Faizler Nas varken 8,5 yeni buluşlarla Faiz 42, 5 vaybe nereden nereye yanlış Ekonomik politikalarlarla Bankalar servetine servet kattı. Milyarderler çoğaldı. Fenomenler dolandırıcılıkla köşeyi döndü.

Futbolcuları İhale kapma tiryakilerine hiç dokunamıyorum. O, alanlara mayınlar döşeli. Birde gerçek bir şey varki, geçmiş günlerde deprem oldu. Sel yel, yangınlar oldu. Allah göstermesin öyle yıkımlar acılar oldu ki, hiç bir güç bu acıları dindiremedi sabırdan, tevekkülden, teselliden başka..

Siyasetçiler ülkeleri ve insanl arıñ refahı için siyaset yaparlar. siyasette iktidar olur. Muhalefet olur Bizde iktidar genellikle muhalefete muhalefet yapıyor. Yanlışını kabul etmiyor. Her yaptığım doğru diyor. Hesap verme erdemliği hiç yok.Geçen günlerde kadın cinayetleri çoğalmış, Dindar nesil yerine kindar nesil yetişmiş. Geçen yılın son iki Ayında zalim, katil, isgalcı, soy kırımcı İsrail terörist yönetimi mazlum Filistin halkına yaptıkları tarihe kara bir leke olarak geçecektir. binlerce çocuk, kadın, yaşlı, sivil Gazeteci, sağlık çalışanını, mülteci kamplarındaki mazlumları katletmesi gelecek, geçmiş için en büyük katliam, hemde vahşet ve bar barlıktır. Küfür bu katliamda birleşmiş, katile yardım etmiş Birleşmiş Yahudi kuruluşları da katil tarafına dizilmiş. Hiç bir İslam ülkesi lideri küfür kadar Müslüman mazlum Filistin Dindaşına duadan başka fiili bir şey yapamamış katilin kat line mani olamamış,Yaralı Irak ye men,İran hariç Geçen günlerde yapılmayanlar, gelecek günlerde yapılacak mı? Biz kahin değiliz Allah bilir.

İleriye dönük algı vaatlerı ile yapılacakların şimdiden ip uçları görünüyor. Zam..zam..zamlar, kemer sıkma, Adaletsizlik, işsizlik, geçim derdi, kayırma, torpil, ötekileştirme vatan, Bayrak, beka naraları, gerisi angarya.

Yahudi her gün Müslümanları katlederken, Müslümanlar Hıristiyanların Noel Yılbaşını kutluyor. Hindi, çam katliamı yapıyor bu gecede Alkol tüketme, zinayı teşvik sahneleri beyinleri zonkluyor. Geçen günler jet hızı ile geçti gelecek günlerde de Müspet bir şey görünmüyor. Keşke iyi şeyler yapılsa yazsak. Çay akar göz bakar sağ kalırsak göreceğiz....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.