banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Zabıta İlçede Fırınları Denetledi

Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelinde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul imalatı yapan işyerlerine yönelik genel temizlik koşulları, hijyen kurallarına uygunluk, gramaj ve fiyat denetiminde bulundu. Denetimlerde ekmek ve unlu mamullerin sağlığa uygun bir ortamda üretilip üretilmediği kontrol edildi.

İlçe genelindeki fırınlara yönelik denetimlerin artarak devam edeceğini belirten Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ‘Vatandaşlarımızın sağlığı için ekiplerimizin titizlikle sürdürdüğü kontroller sonucu fırınlarda gözlemlediğimiz sağlıklı ve hijyenik ortam bizi oldukça mutlu ediyor. Sağlıklı ekmek ve mamul üreten işyeri sahiplerinin hassasiyeti ilçe halkının gönül rahatlığıyla ekmek almalarını sağlıyor. Halkımızın sağlığını korumak için gereken her şey yapılacaktır’ ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasadam 5 yıl önce

Sayın trafik zabıtaları okul servislerini siz denetleyin bari, trafik polisleri çok yoğunlar galiba ilgilenemiyorlar. Hayvan tasir gibi cocuk tasiyorlat ayakta