banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Tarım İl Müdürü Aksoy'dan çiftçilere önemli duyuru

Şanlıurfa Tarım İl Müdürü Mehmet Aksoy, devletin %50 katkısıyla desteklenen hibe duyurusunu sosyal medya hesabından duyurdu. Aksoy'un paylaşımında, "DEVLETİMİZİN %50 KATKISI İLE HİBE DESTEKLİ... 248 Milyon Avro Bütçeli-IPARD III PROGRAMI 2024 YILI ÇAĞRI TAKVİMİ YAYIMLANDI. Girişimcilerimize hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa Tarım İl Müdürü Mehmet Aksoy, tarım sektörüne destek olacak olan IPARD III Programı'nın 2024 yılı çağrı takvimini duyurarak girişimcilere müjde verdi. Bu program ile girişimciler, devletin %50 katkısıyla desteklenen 248 milyon Avro bütçeli hibe olanaklarından faydalanabilecekler.

IPARD III Programı, tarımsal üretimin artırılması, modernizasyonun desteklenmesi ve tarım sektöründeki rekabet gücünün artırılmasını hedefliyor. Şanlıurfa Tarım İl Müdürü Mehmet Aksoy'un yaptığı duyuru ile bölgedeki girişimcilerin yeni yatırım fırsatlarına kavuşacağı belirtildi.

Girişimcilerin bu hibelerden yararlanabilmesi için belirlenen başvuru tarihleri ve detaylı bilgiler ilgili kurum ve kuruluşların resmi internet sitelerinde paylaşılacak. Mehmet Aksoy'un duyurusu, tarım sektöründe faaliyet gösterenler için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Şanlıurfa Tarım İl Müdürü Mehmet Aksoy'un sosyal medya hesabından yaptığı bu duyuru, bölgedeki tarım sektörünü canlandırarak ekonomik anlamda önemli bir ivme kazandırmayı hedefliyor. Girişimcilerin bu desteklerden en iyi şekilde faydalanması ve bölgenin tarımsal potansiyelinin daha da artması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.