banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Suruç

Urfalılar Bursa'da eğitim alacaklar

 

M. Reşat Karadeniz başkanlığındaki Şanlıurfa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, çiftçilere yönelik sürdürdüğü eğitim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ramazan ayında ilimizdeki tüm ilçeleri teker teker gezerek çiftçileri her konuda bilinçlendiren Şanlıurfa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, bu kez de Şanlıurfalı bir grup çiftçiyi eğitim almak üzere Bursa’nın Karacabey ilçesine gönderdi. Karacabey ilçesinde bulunan TİGEM’e giden çiftçiler, burada gerek tarım alanında gerekse de hayvancılık bakımından eğitim görüyorlar. Eğitimin yanı sıra Bursa’yı da gezecek olan çiftçilerin, bir hafta sonra Urfa’ya dönmesi bekleniyor.

Şanlıurfa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı M. Reşat Karadeniz, Şanlıurfa’da son zamanlarda yoğun bir çalışma yürttüklerini belirterek, bu çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettireceklerini söyledi. Şanlıurfa’da tüm çiftçilerin daha çok eğitimli olabilmesi için bazı faaliyetlerde bulunduklarını dile getiren Karadeniz, “Çiftçilerimiz aldıkları bu eğitimin meyvelerini ilerleyen zamanlarda verecektir. Gerek tarım alanında gerekse de hayvancılık alanında Şanlıurfa ekonomisine katkı sağlayacaklardır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.