banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

Urfa'da Fırınların Bacası Denetlendi

Şanlıurfa'nın merkez ilçelerinden Haliliye ilçe Belediyesi zabıta ekipleri, merkez mahallelerde pide fırınlarında hijyen ve baca denetimleri yaptı.  Hem hava kirliliğinin oluşumunu engellemek hem de vatandaşların sağlıklı gıdalar tüketmesini amaçlayan zabıta ekipleri, pide fırınlarda hijyen, ruhsat gramaj ve baca denetimi yaptı.

Yapılan denetimler kasamında ekipler, baca tertibatı yeterli olmayan ve kurallara uymayan iş yerlerine yönelik tutanak tutarak, cezai işlem uygulanmasını başalattı. sağlıklı koşullarda ekmek üretimi yapmayan bazı işyerleri ise mühürlendi. Mühürleme işlemi, zabıta ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde yapıldı.

Konuyla ilgili olarak ilçe belediyesinden yapılan açıklamada; zabıta ekipleri, ilçede sorumluluk sahalarında olan tüm bölgelerde denetimlerin devam edeceği açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.