banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Urfa City AVM’den bir ayakkabı aldı, Honda Cıvıc kazandı

Şanlıurfa'nın en büyük alışveriş merkezi olan Urfa City AVM'de dev kampanya ve ödüller sahiplerini buldu. Honda Cıvıc’i Siverek’te halı yıkamacısı Zeki Sela oldu. Canlı yayına telefonla katılan Sela, Urfa Cıty Alış Veriş Merkezinde bir ayakkabı aldığını ve Honda’nın sahibi olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'nın en büyük alışveriş merkezi olan Urfacity AVM'de dev kampanya ve ödüller sahiplerini buldu.  Her 50 TL'lik alışveriş yapan bir müşteri çekiliş hakkı kazandı ve ödülleri kaptı.

1 Ağustos ile 15 Ekim tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyadan 50 TL'lik alışveriş yapan herkes aynı şansa sahip oldu.

Kanal Urfa stüdyolarında gerçekleştirilen çekilişe Şanlıurfa 4. Noter Başkatibi Ferman Şahin, Urfa City AVM’den Alpay Arslan, Fatma Tantaş, Ali Bilgin, Yeter Yıldız ve Gül Kılıç hazır bulundu.

Her 50 TL'lik ve üstü alışverişlerde kampanyaya katılım hakkı kazanabildiğini kaydeden Urfa City Alış Veriş Merkezi Operasyon Müdürü Alpay Arslan, çekilişin Noter huzurunda yapıldığını kaydetti.

Urfa’nın sevilen sunucularından ve Kanal Urfa ailesinden olan Mehmet Mahmutoğlu’nun sunumu ile başlayan çekiliş heyecanı gece geç saatlere kadar devam etti.

Heyecanın dorukta olduğu sıralarda stüdyoya gelen İrem ve Dilara, talihlileri belirlemek için topları çekmeye başladı. Honda Cıvıc’in talihli numarası olan 101738 olan Zeki Sela, araba sahibi oldu.

Kanal Urfa’ya canlı telefon bağlantısı yapan Zeki Sela, Siverek’te ikamet ettiğini ve halı yıkama işi ile uğraştığını söyledi. Çekiliş esnasında halı sahada top oynadığını belirten Sela, talihlinin kendisi olduğunu Kanal Urfa’dan duyduğunu kaydetti.

Kanal Urfa stüdyolarında gerçekleşen çekiliş Iphone ile devam etti. İlk siyah Iphone talihlisi Hilvan ilçesinden 104690 çekiliş numaralı İbrahim Akgün,  ikinci talihli siyah Iphone’yi Harran ilçesinden 044339 çekiliş numaralı Burcu Karaca isimli talihli oldu.

Gece 2 adet Apple çekilişi ile devam etti. İlk Apple çekilişinde 007676 numaralı talihli olan Şanlıurfa merkezden Necibe Taşyur, ikinci Apple’yi ise Harran ilçesine 005374 numaralı talihli olan Salih Kepboğa’ya gitti.

Çekiliş daha sonra Samsung 106 ekran LCD televizyon ile devam etti. İlk televizyon talihlisi 100811 Ferhat Aydemir, ikinci televizyon talihlisi 031384 numaralı Mustafa Çetintaş oldu.

Urfa halkını cezp eden kampanyaya 107 bin 004 kişi katıldı. Urfa Cıty Alış Veriş Merkezi tarafından 1 Ağustos- 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen hediye çekilişi ile 1 kişiye Honda Cıvıc araba, 2 kişiye Samsung 106 ekran LCD televizyon, 2 adet IPAD ile 2 kişiye IPHONE cep telefonu hediye edildi.

Her hediyenin bir asil ve bir yedek talihlisi belirlendi. Asil talihli aldığı ödülü elindeki kupon ile ispatlayamasa ikinci yedek olan talihliye verileceğinden asil ve yedek çekilişler yapıldı.

Toplam maddi değeri olan 60 bin lira olan ödüllerin bu yıl dağıtıldığı ve bu tür kampanyaların önümüzdeki yıllarda devam edeceği öğrenildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.