banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Terörle bağlantılı 770 kişinin mal varlıkları donduruldu

(RHA Ajans)FETÖ/PDY ile bağlantılı bir vakfın da mal varlıkları aralarında Şanlıurfa'dan da isimler var .

Mal varlığı dondurulması kararı alınan kişilerden 454'ünü FETÖ/PDY üyesi oluşturuyor.

Bu kişiler arasında Adil Öksüz, Asım Yıldırım, Celal Kara, Cevheri Güven, Said Sefa, Tuncay Opçin, Zekeriya Öz ve Emrullah Uslu gibi isimler de bulunuyor.


PKK/KCK terör örgütünden 108 kişinin mal varlıkları dondurulurken, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Nurettin Demirtaş listede yer alan isimlerden oldu.

Hizbullah, DEAŞ, El Kaide, İslami Hareket Örgütü, Kudüs Ordusu ve El Nusra gibi dini istismar eden örgütlerden 119 kişinin de Türkiye'de bulunan mal varlıkları donduruldu.

Ayrıca DHKP/C, MKP, MLKP, TKP/ML, DKP/BÖG ve DEV-KAR gibi sol terör örgütleri üyesi 89 kişinin mal varlıkları donduruldu.

ŞANLIURFA'DAN 8 KİŞİ BULUNUYOR


-Terör örgütü listesinde mal varlıkları dondurulanlar arasında Şanlıurfa'dan 9 kişi yer aldı. İşte Şanlıurfa'dan mal varlıkları dondurulanlar:


FETÖ/PDY:Çetin y, İbrahim T,İsmail E, İsmail K, Mazlum.

PKK/KCK'den: Abdurrahman, Yılmaz,Nesrin , Osman.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.