banner2
Öne Çıkanlar Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Viranşehir Aktoprak Spor

ŞUTSO Üyelerine 8 Milyon TL Hibe Verilecek

Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programına başvurular 31 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Hibe desteği ile ilgili bir açıklamada bulunan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, “6 Şubat depreminin ilk gününden bu güne üyelerimizin yanında oldu olmaya da devam ediyoruz. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile kurduğumuz temaslar neticesinde depremden etkilenen küçük işletmelerin desteklenmesi için bir çalışma planladık. Bu planlamayla ilimize yaklaşık 8 milyon TL bütçe ayırıldı. UNDP Proje Sorumlusu Ercan Küskün, Odamızda Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı ile ilgili tüm detayları, başvuruda bulunacak üyelerimizle paylaşacak.

ŞUTSO üyelerinin başvuruları bağımsız denetmenler tarafından değerlendirecek ve kriterleri uygun olan işletmeler bu hibe programından yararlanacak. Küçük işletmelerin desteklendiği programa 1-10 arası personel çalıştıran tüm işletmeler başvurabilirler.” diye konuştu.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.