banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Ceyhanspor Kırsal Argıncık Mahallesi Caner Koca

Siverek'e Büyük Müjde

1997 yılında ilk başvurusu yapılan Siverek OSB artık Tüzel Kişilik olarak onaylandı.

Siverek Organize Sanayi Bölgesi (OSB ) tüzel kişiliğinin onaylanması ve yatırım programına alınması için 1997 yılında başvuru işlemleriyle başlayan süreç sona erdi. Siverek OSB’nin kuruluşu onaylandı.

Siverek OSB için çalışmaları yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Bayram, daha önce yaptığı açıklamada; “Milletvekilimiz Sayın Kasım Gülpınar, İlçe Kaymakamız Hamza Erkal, Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Bayram, İlçe Başkanı İlhan Çelik ve İmar İşleri Müdürümüz Sayın Zülfikar Koyunsever’den oluşan Heyet ile birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ile yapılan görüşme neticesinde Siverek OSB kuruluşu için gerekli işlemlerin başlanması için söz alındı” demişti.

Bugün müjdelenen haberle Şanlıurfa Siverek OSB Kuruluşu’nun onaylandığı haberi verildi.

Milletvekili Kasım Gürpınar’da Twitter hesabından; “Kuruluş Protokolü Bakanlıkça onaylanarak tüzel kişiliği tescil edildi. Hayırlı olsun” diyerek takipçilerine müjdeyi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.