banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Suruç Viranşehir Şanlıurfaspor

Serrhan Restaurant Faaliyete başladı

Şanlıurfa Yeni Hal Pazarında yapılan tören ile hizmete giren Serrhan Restaurant&Ocakbaşında direk 60 kişi dolaylı yoldan ise yaklaşık olarak 500 kişiye ekmek kapısı oldu.

Serrhan Restaurant&Ocakbaşı açılışına Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafetin Turan, Şanlıurfa Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Mehmet Kaçak, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan daire amirlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş açılışa katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Açılış kurdelasının kesilmesinden sonra misafirler için özel olarak hazırlanan yemekler misafirlere ikram edilerek lezzet ve tat testi yapıldı.

Serrhan Restaurant&Ocakbaşını gezenler Şasemkom olan Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Faruk Akbaş’a Şanlıurfa’ya böyle nezih ve güzel bir mekan kazandırdıkları için teşekkür ettiler.

Görkemli ve kalabalık bir şekilde açılışı gerçekleşen Serrhan Restaurant&Ocakbaşı faaliyete girerek bismillah dedi. Açılış sonrası kısa bir açıklama yapan Şasemkom olan Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı olan Faruk Akbaş, Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz böyle güzel bir mekanımızda direk olarak 60, dolaylı yoldan hesap ettiğimiz zaman ise yaklaşık olarak 500 kişiye ekmek kapısı olduğunu, yapmış olduğumuz bu tesisin başta Şanlıurfa’mız olmak üzere tüm milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz dedikten sonra sözlerini şu şekilde devam etti.

Bu tesis için 6 ay boyunca gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ettik her zaman en güzelini ve en iyisini nasıl yaparız hesabı içerisinde olduk ve Rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki bugün burada tüm gönül dostlarımızın katılımı ile açılışını gerçekleştirdik.

Bizim hedefimiz en güzelini en uygun fiyata nasıl verebiliriz içinde olduk ve şu anda da bunu gerçekleştirmiş olduk.  

Serrhan Restaurant&Ocakbaşının açmamızın amacı Göbeklitepe yılı ilan edilen 2019 yılında Şanlıurfa’mızda nezih, şık bir ortamda insanlarımızın ailesi ile gönül dostları ve arkadaşları ile birlikte gelebilecekleri bir ortamda gerek Sulu Yemek çeşitleri gerek Urfa’ya özgü has yemek çeşitlerini, Izgara çeşitlerinin yanı sıra tüm Kebab çeşitlerini bir arada bulabilmesi ve aynı zamanda yine yöremize has olan bazı isimlerle adlandırmış olduğumuz mistik şark odaları ile birlikte Urfa’ya has ev kültürünü en iyi şekilde yansıtmak olduğunu ve bu hedef doğrultusuna bu çalışmaları yaptığını belirterek bugün açılışımıza iştirak eden herkese canı gönülde teşekkür ettiğini ifade etti.

Açılışı gerçekleşen Serrhan Restaurant&Ocakbaşını gezen davetliler tam not verdiler. Açılışı katılan misafirler daha sonra kendileri için yapılan yemekleri afiyetle yediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.