banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa’ya 10 Milyonluk Yatırım Onaylandı

Şanlıurfa TKDK tarafından yapılan IPARD-II 6. Çağrı kapsamında üçüncü grupta incelenen proje sonuçları açıklandı. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Şanlıurfa’da Bitkisel Üretimin Çeşitlendirilmesi ile Arıcılık başlıkları altında; bal üretimi ile açık arazi ve serada bitkisel üretimi kapsayan toplam 10 milyon yatırım tutarına sahip 11 yeni projeyi onayladı.

TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık YETİM; 6. Çağrıda bitkisel üretim ve arıcılık başlıklarında toplam 67 proje aldıklarını ve bugüne kadar 42 projeyi onayladıklarını belirterek, proje incelemelerinin devam ettiğini ve kalan projelerden de mevzuata uygun olanların tamamının onaylanacağını söyledi. 
Dr. YETİM; TKDK’nın Şanlıurfa’da yeni sektörlerin oluşumuna ve mevcut olanların ise gelişimine öncülük ettiğini ifade ederek, onaylanan projelerimiz hayırlı olsun dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.