Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_3lf46if6hlpk22l4k7sb122j11, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa'daki Kantincilere 'Şırınga Çikolata' Uyarısı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfa'daki Kantincilere 'Şırınga Çikolata' Uyarısı

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun yaptığı yazılı açıklamada; Kantinlerde ''Şırınga Çikolata' ve buna benzer ürünlerin satılmaması yönünde kantincileri uyardı.

Altun: Kıymetli Kantinci Üyemiz. Son günlerde medyada takip etmişsinizdir. 2 tane masum çocuğumuzu “Şırınga çikolata” dan kaybettik. İnşaallah bu son olsun ve Allah başkasının başına vermesin. Bu sebeple Oda Başkanı olarak size uyarım ve ricam şu: Kesinlikle kantininizde bu ürünü ve buna benzer ürünleri ve Bakanlığın yasakladığı bütün sağlıksız ürünleri, Ayrıca tarihi geçmiş ürünleri kesinlikle SATMAYINIZ.  Gıda Tarım Müdürlüklerinin, Zabıta ve Sağlık Müdürlüklerinin ve yetkililerin yapacağı denetimlerde cezalı duruma düşmeyin" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasadam 4 yıl önce

Umarım bir servis kaza yapip bir sürü can gitmeden Urfa daki okul servisleri de denetlenir. Bazi servislerde 8-10 çocuk ayakta yolculuk yapıyor. Benim cocukta ayni durumdaydi, servisci pilisin denetleme yapmadigini bildigi icin "nereye sikayet edersen et" dedi. 155 i aradim, bana servisi degistirin veya mudürle konusun bizi ilgilendirmez dedi. Baska servis olsa zaten sizi aramazdim dedim. Mudur yetkim yok dedi. Karakopru ilce milli egitim mud yazili olarak bizi ilgilendirmez ilgili birime basvurun dedi. Tekrar emniyete yazdim yine biz yeterince denetliyiz diye cvp geldi. Evet com iyi denetliyosunuz 21 kislik minibusta 51 kisi saydim. Neyse baktim Urfa da cocugun basina birsey gelince sadece kiymeti var, cocugu sadece servis nedeniyle okuldan alip ozele yazdirdim.

Avatar
EskiUrfali 4 yıl önce

Hasadam ben Karamurselde serviscilik yapiyorum. Hergun 2 ila 4 polis noktasinsan geciyorum. Degil 1 cocugu ayakta goturmek kemeri takili degil diye ceza yedim. Urfali servisciler cok sansli..

Avatar
Keldan Aşireti Lideri 4 yıl önce

Urfada tavuk tasir gibi ogrenci tasiyorlar... Allah korkulari yok polisten de korkmayinca en ideal meslek serviscilik burda..