banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Rebul Kalıcı Kokular

Rebul,  çeşitli kokular ile deodorant, kolonya ve parfümde kalıcı kokularıyla nam yapmış bir markadır. İlk olarak lavanta kokusunu kullanarak lavanta kolonyasını kendi laboratuvarlarında üretimini yapmıştır.  Rebul lavanta kolonyası ile güzellik ürünleri Dünya Kalite Kontrol Merkezi tarafından altın madalya ile taçlandırmıştır.

Uzun yıllardır kokular üzerinde birçok çalışma yaparak çok çeşitli kokuların üretimini yapmıştır. Bu konuda kendini geliştirerek kalıcı kokuların üretiminde git gide arttırarak adını duyurmuştur. Yaz mevsiminin ferahlığını Rebul Mandarin ile bodrum mandalinası ve misket limonunun kokusunu her an yaşamanızı sağlar. Ferahlatıcı ve cildinize serinlik sağlayan kalıcı bir kokudur.

Rebul Kokularını Kimler Kullanır?

Rebul, kolonyalarını 7 den 70 e herkesin gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir kolonyadır. Cam şişelerde üretime sunulan Rebul kolonyaların kokusuyla içinizi ferahlatmaktadır. Özellikle erkek kullanıcıların tranştan sonra en çok kullanmayı tercih ettiği Rebul ice ile ciltleri ferahlatmaktadır. Rebul kalıcı koku çeşitleri ile herkese hitap etmektedir. Daha fazla ürün ve çeşitleri için https://www.kozmela.com/rebul adresimizden ziyaret ederek görebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.