banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

PORLAND’ın web sitesi yayında

 

Geniş ana sayfa banner alanları, kullanışlı bilgi mimarisi ve ilgi çeken tasarımıyla Porland e-ticaret web sitesi; kullanıcılara kolay ve keyifli bir online alışveriş deneyimi yaşatıyor!

Porland’ın geniş ürün gamının yer aldığı sitede; porselen, cam, çelik ve tekstil ürünlerin yanı sıra aksesuarlar, pişirim ürünleri, banyo ürünleri, hediyelik ürünler kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Her satış kategorisi için özel sayfalar ve bu kategoriye ait ürünlerin ön plana çıkarılacak şekilde tasarlanması, kullanıcıların zaman kaybetmeden ve en basit şekilde alışveriş yapmalarına olanak sağlıyor.

Müşterilerin aradıkları ürünlere kolaylıkla erişim sağlayabileceği sitede; ürünlerin gruplandırılması, hızlı bakış uygulamasının olması, akıllı arama motoru, kampanyaların duyurulabileceği promosyon alanları ön plana çıkıyor.

Hızlı ve kolay alışverişin yeni online adresi, http://shop.porland.com.tr açılışını Mayıs ayı boyunca tüm ürünlerde %30 indirim kampanyası ile kutluyor.

Anahtar Kelimeler:
PORLANDWebSiteYayın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.