banner2
Öne Çıkanlar Galatasaray Kültür ve Turizm Yolu Hürriyet HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş AK Parti 20 Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Veli Tarakçı

Naksan Holding’e neden operasyon yapıldı?


'Paralel Yapı' baskınları devam ediyor

Gaziantep'te 'Paralel Yapı'ya maddi destek sağladıkları iddia edilen Naksan Holding ve şirketlerine yönelik dün başlatılan baskınlar bu günde devam etti. Baskınlar kapsamında bu gün şirkete bağlı bir halı fabrikası, inşaat firması ile Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’nun evinde arama yapıldı.

Öğle saatlerinde Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilk olarak şirkete bağlı olan Royal Halı’nın 1’inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikanın yönetim binasında arama yaptı. Yapılan aramalar hala devam ediyor.

Ekipler daha sonra Fatih Mahallesi Ali Nadi Ünler Bulvarı üzerinde bulunan bir gayrimenkul yatırımın ofis binasında arama yaptı. Burada yapılan aramada çok sayıda evrak, ve bilgisayara incelenmek üzere polis tarafından el konuldu. Şirket yöneticisi olduğu belirtilen bir kişi ise gözaltına alındı.

Buradan Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’nun Fatih Mahallesi’nde bulunan evine baskın yapan polis, burada yaklaşık 45 dakika süren bir arama yaptı. Evde yapılan arama esnada Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu eve geldi. Yapılan aramada bazı evrak ve dokümanlara el konulurken, her hangi bir gözaltı olmadı.

Royal Halı’nın 1’inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikanın yönetim binasında yapılan aramalar hala devam ederken, gözaltına alınan şahısın ifadesi alınmak üzere, Gaziantep Emniyet Müdürülüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.