banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Okunmayan Doğalgaz Sayacınız İçin Fatura Oluşturabilirsiniz

Aksa Doğalgaz, Online İşlemler kanalı ile herhangi bir sebepten dolayı 
sayacı okunamayan abonelerine, son endeks bilgilerini bildirerek tüketim miktarlarına göre faturalarını kolaylıkla oluşturma imkânı sunuyor.

Endeks bilgilerinize göre faturanızı oluşturmak için tek yapmanız gereken; sayacınızın okunamadığına dair SMS bildirimi size ulaştıktan sonra, son endeks bilginizi sayacın fotoğrafı ile birlikte Aksadoğalgaz.com.tr Online İşlemler kanalında yer alan Fatura Oluştur sayfasına eklemek. Ardından, son endeks bilginize göre oluşturulan faturanız SMS olarak size gönderilecek.

Online İşlemler Kanalı ile Sağlığınız Güvende
Aksa Şanlıurfa Doğalgaz, koronavirüs salgınının başlangıcından itibaren çalışanları ve müşterilerinin sağlığı için gerekli tüm önlemleri alarak hafta içi her gün 08.00 - 18.00 saatleri arasında şubelerinde güvenle hizmet vermeye devam ediyor. Ancak Aksa Şanlıurfa Doğalgaz şubelerinde yapabileceğiniz birçok işlemi, Online İşlemler kanalı ile evinizin konforunda gerçekleştirebilirsiniz.
Aksadoğalgaz.com.tr Online İşlemler kanalında;
•    Abonelik durumunuzu sorgulayabilir, abonelik süreciniz hakkında dilediğiniz zaman bilgi alabilirsiniz.
•    Tüketim verilerinizi detaylı inceleyebilirsiniz. 
•    Son 24 aya ait doğal gaz tüketiminizi grafikler üzerinde inceleyip ve geçmiş dönemlere yönelik kullanımlarınızı karşılaştırabilirsiniz.
•    Sayacınızdaki son endeks bilgisini kullanarak doğal gaz tüketiminize ait anlık borç bilginizi hesaplayabilirsiniz.
•    Sistemde bulunmayan veya güncellemek istediğiniz evraklarınızı yükleyerek bilgilerinizin daima güncel kalmasını sağlayabilirsiniz.
•    Farklı bir adreste yeni bir abonelik başlatmak için form doldurup ve size en yakın şube için randevu alarak işlemlerinizi sıra beklemeden yapabilirsiniz.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.