banner2
Öne Çıkanlar PTT 1. Lig Urfa Haberleri Galatasaray Türkiye Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu

Nihayet birikethane'de taşınıyor

Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, “Birikethaneçiler için Evren Sanayinin arkasında bir yer tahsis ettik.Şimdi oranın alt yapı çalışmalarını tamamlıyoruz.İnşallah 1 yıl içersinde taşınacaklar”

YER SORUNU BİTTİ

Yıllardır Süleymaniye Mahallesinde faaliyet gösteren Birikethane, için yetkililer harekete geçti. Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Direkli ve Süleymaniye mahalleleri arasında kalan Birikethane’yi il dışına çıkarmayı planlayan Şanlıurfa Belediyesi, yer için Evren Sanayi sitesinin arkasındaki boş alanı tahsis etti.

 

ALT YAPI ÇALIŞMALARINI TAMAMLIYORUZ

Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, konuyla ilgili Olay’a yaptığı açıklamada,Birikethane esnafıyla anlaştıklarını belirterek, “Süleymaniye Mahallesinde bulunan Birikethane,çevreyi ciddi bir şekilde rahatsız ediyor.Özellikle Birikethanin çevresinde okullar bulunuyor.Gürültü yüzünden örgenciler ders yapamıyor.Bunun için Birikethane’yi taşımaya karar verdik.Esnafla görüştük, onlarda taşınmak istiyor. Birikethaneçiler için Evren Sanayinin arkasında bir yer tahsis ettik. Şimdi oranın alt yapı çalışmalarını tamamlıyoruz.İnşallah 1 yıl içersinde taşınacaklar.” dedi

 

SABAH UYKUSUNA HASRET KALDIK

Bazı vatandaşlar ise, “Gürültüden dolayı sabah uykusuna hasret kaldık.Birikethane çalıştıgında gürültüden dolayı rahatsız oluyor.Öte yandan mahalle kötü bir görünüm veriyor.Buralar gün gün gelişiyor.Artık Büyükşehir olduk.Böyle bir yerin şehir merkezinde olmaması lazım. Ama artık birikethaneler kalkıyor. Okula gidecek olan öğrencilerimiz sağlıklı bir şekilde ders işleyecek” şeklinde ifadeler kullandı.

Mehmet Aslan  / Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.