banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

MÜSİAD’DAN BORSAYA ZİYARET



MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin başkanlığında başkan yardımcıları Mehmet Çalışkan, Mahmut Barut ve Mahmut Çiçek,Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Büyükbudak ve MÜSİAD Üyesi Nadir Aydın Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanlığı’na tekrar seçilen Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, başkanlığa yeniden seçilen Borsa Başkanı Mehmet Kaya’ya başarılar dileyerek,hayırlı olması temennisinde bulundu.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Yetkin ve beraberindeki MÜSİAD Heyeti’ne teşekkür etti. Çalışmalarının süratle devam ettiğini belirten Başkan Kaya, Şanlıurfa’ya kazandırılacak olan Hububat Lisanslı Depo ve Pamuk Lisanslı Depo Projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Mehmet Kaya, Şanlıurfa’ya böyle devasa büyüklükte bir tesisin kazandırılmasının hazzını yaşadıklarını, bu noktada emeği geçen herkese şükranlarını sunduklarını belirtti.

Başkan Yetkin ise; kendilerini ağırladıkları için Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Başkan  Kaya’ya teşekkür ederek başarılı çalışmalar imza atan Başkan Kaya’yı çalışmalarından dolayı kutladıklarını belirtti.

Kentin sorunlarının da ele alındığı ziyarette özellikle OSB’de yaşanan sıkıntılar da dile getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.