banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Kanalda balık avlıyorlar

Şanlıurfa/Akçakale ilçesinde Tuttukları karabalıkları satarak geçimini sağlayan Mehmet Yalçın Taş, günde ortalama 25.30 kilo balık tuttuklarını söyledi. İşsiz olduğunu ve tahliye kanalına giderek balık tuttuklarını söyleyerek ailenin geçimini sağladıklarını belirten yalçın taş bu işimiz hem zevkli hem de kazançlı bir iş balık tutarak ailelerinin geçimini sağladıklarını belirti. Yalçın Taş, "Ancak keşke balık tutmak yerine ilçemizde iş sahaları olsaydı" dedi.

 Nüfusumuz kalabalık, bu yüzden batıya gidip çalışmak zorunda kalıyoruz. Bende çalışmazsam kim bize bakacak? Kışın da balık tutup satıyorum. Böylece az da olsa kış ayında ailemin masrafları çıkıyor" diye konuştu. Özellikle Suriye ye akan tahliye kanallarında birçok vatandaşta Hafta sonunu değerlendirerek tahliye kanallarında balık tutmaya gitmektedirler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.