banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Kadınların En Çok Sevdiği Kelepçe Bilezik

Kadınların takmaktan en çok hoşlandığı şeylerden biri de bileziklerdir. Bilekler insanların erojen noktalarından biri olduğu için çeşitli takılarla süslenir. Bu takılardan kullanımı en rahat olan kelepçe bilezik, bileğinizin zarafetini ortaya çıkarıp vurgular. Takıp çıkarmasının rahat olması ayrıca bileği tam kavrayan yapısından dolayı aksesuarlar arasında vazgeçilmezlerdendir. Gold ve gümüş renginde veya farklı materyaller ile renklendirilerek değişik modelleri oluşturulmaktadır. Tabi bunlar zevkinize hitap eden detaylardır.

Kelepçe bilezik kullanırken asıl dikkat edilmesi gereken unsur ebatların bileğe uygun olmasıdır. Zira kelepçe bileziklerin bileğe dar veya bol gelmesi kullanımda zorluk çıkarabilmektedir. Bu yüzden alacağınız ürünün kaliteli olup bileğinize göre ayarlanmada formunun bozulmaması önemlidir. Bu bilezikler sadece bileklere değil dilerseniz kolunuzun farklı bölümlerini de takabilirsiniz. Kolunuzun kalınlığına ve bileziğin formuna göre kombininize uygun olarak farklı tarzlarda da kullanabilirsiniz.

 Bileğinizi Saran Kelepçe Bilezikler

Takıların birçok çeşidi ve formu vardır. Bileğinize takılan eşyalardan olan kelepçe bilezik kadınların gözde aksesuarlarındandır. Tamamen değerli metallerden oluşabileceği gibi taş ve boncuklar katılarak da farklı tasarımlar oluşturulabiliyor. Bir diğer ayrımı ise ebatlarıdır. Kalın veya ince formlarda yapılan kelepçe bileziklerden zevkinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Kalın, bileği tam saran bilezikler ile savaşçı ve asi bir hava oluştururken, ince formları ile Helenistik duru bir görünüm elde edebilirsiniz. Taş ve boncuklar ile bezeli, bazı simgeler içeren modeller ile de tarzınızı karşıya en güzel şekilde aktarırsınız.

Kelepçe Bilekliğin Tek Adresi

Kelepçe bilezik de bir diğer güzel yapı ise adından da anlaşılacağı üzere bileğe geçirilen farklı bir klips sisteminin olmasıdır. Bu yapı sayesinde takmak için yardıma ihtiyacınız yoktur. Tek elle kolaylıkla bileğinize geçirip rahatça kullanabilirsiniz. Kelepçe bileziğin en özel tasarımlarına imza atan Mon Reve hepsi el işçiliği olan modellerini uzun yıllar kullanabilmeniz için size birçok imkân sunuyor. Zaten kaliteli olan ürünlerine bir yıl da garanti altına alıp, herhangi bir hasar durumunda tadilat eder veya yeniler. Kendinizi veya sevdiklerinizi bu muhteşem ve kaliteli takılar ile şımartıp, mutlu etmek için https://www.shopmonreve.com/kelepce-bilezik  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.