banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

İSO Heyetinde Başkan Beyazgül’e Ziyaret

Bölgede devam eden Barış Pınarı Harekatına destek vermek amacıyla Şanlıurfa'ya gelen İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'le yatırım konuları ile ilgili bir görüşmede bulundular.

İstanbullu İş adamları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti. İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan ve Yönetim Kurulu üyelerinin gerçekleştirildiği ziyarette Şanlıurfa’nın potansiyel sanayisi, istihdam ve yatırım konuları görüşüldü.
Başkanlık makamında Şanlıurfa ticaretinin masaya yatırıldığı buluşmaya; İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, İSO Meclis Onur Üyesi ve Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun, Meclis Başkan Yardımcısı Serdar Urfalılar, Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, Şanlıurfa Ticaret Borsası başkanı Mehmet Kaya ve İstanbullu iş adamları katıldı.
BAŞKAN BEYAZGÜL: İSTİHDAM VE YATIRIM KONULARINI GÖRÜŞTÜK
Gerçekleştirilen toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, “İstanbul Sanayi Odası Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ve İSO Meclis Onur Üyesi ve Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun beye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyareti Şanlıurfa için çok önemli buluyoruz. Sanayinin başkenti olan İstanbul’dan buraya geldi misafirlerimiz ile Şanlıurfa’nın sanayisini, istihdamını ve yatırım konularını görüştük. Şanlıurfa, bilindiği gibi 19.4 yaş ortalamasına sahip ve Şanlıurfa’nın en büyük ihtiyacı olan iş alanlarımızı ve potansiyelimizi gelen heyetimiz ile görüştük. Kendileri ile fikir alışverişi içerisinde Şanlıurfa’mızın geleceği için çalışacağız. Onların ifadesi ile mutlu çalışanların bulunabileceği bir Şanlıurfa’nın temelini atacağız. İnşallah kazanan Şanlıurfa’mız olacak” diye konuştu.
BAHÇIVAN: ŞANLIRFA, MERKEZİ BİR SANAYİ ŞEHRİ OLACAKTIR
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan ise, “Şanlıurfa ziyaretimizi ilk olarak Başkan Beyi ziyaret ile başlattık. Öncelikle sıcak ev sahipliğinden ve karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’mızı potansiyel yatırımların, girişimlerin ve özellikle İstanbullu işadamlarının tecrübesi ve birikimlerini Şanlıurfa’mıza aktarma noktasını yerinde inceleyeceğiz. Fakat içinde bulunduğumuz bu hafta Barış Pınarı Harekatının yapıldığı hafta. Buda ziyaretimizi çok farklı bir boyuta taşıdı. İnanıyoruz ki Kahraman ordumuzun kısa bir süre içinde nihayete kavuşturacağı barış operasyonu, bölgemizin stratejik değerini farklı bir boyuta taşıyacaktır. Uzun zamandır inandığımız ülkemizin bölgesel güç olma noktasında önemli bir merkezi bir sanayi şehri olma yolunda ve dünyaya örnek bir genç nüfus oranı ile Şanlıurfa olacaktır” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.