banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Her Mevsim Kullanılan Erkek Hırka 

Yaz mevsimi dışında her mevsim giyilebilecek ender giyim ürünlerinden biri olan hırka, istenilen şekilde kombinlenebilir ve geniş bir yaş grubuna hitap eder. Çok kullanışlı ve fonksiyonel olduğu için çeşitli kullanıcı profilleri tarafından tercih edilmektedir. Bu, erkek hırka stillerinin geniş yayılmasının ana nedenlerinden biridir. Günlük, klasik veya özel tarzlara uyarlanabilen bu parça, erkek hırka modellerin de unisex modellerde de ön plana çıkıyor.

Erkek Hırka Modelleri

Erkek hırka modelleri gruplandırılabilecek farklı özelliklere sahiptir. Beden seçimi söz konusu olduğunda sadece klasik bedenler değil, stilin beden özellikleri de dikkate alınır. Bu noktada kısa, uzun, mini, normal, midi ve maxi bedenleri belirleyebilirsiniz. Boyutu belirleyen bir diğer faktör ise şekildir. Bu açıdan bakıldığında oversize, yarı fit, rahat, oversize ve şekilli erkek hırka modelleri olduğunu görebiliriz.

Günlük, klasik ya da sokak stili tercih edilen bu giyside kol ve yaka detayları da önemlidir. Kol ve yaka özelliklerine göre hırka modelini çeşitlendirmek mümkündür. Yaka için bomber, V, Fisherman, round, polo, gömlek, stant ve bisiklet çeşitleri yaygın olarak kullanılmaktadır. https://www.sementa.com/erkek-hirka sitesinde tüm modelleri bulmanız mümkündür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.