banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

İbrahim Ayhan Basına teşekkür etti



İbrahim Ayhan yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

BASINA VE KAMUOYUNA

Şanlıurfa halkımızın da yakından bildiği üzere, uzun bir süreden beridir kentimizdeki akaryakıt istasyonları LPG'yi çevre il ve ilçelerin çok üzerinde bir fiyattan satışa sunmaktaydılar. Bu durum Şanlıurfalı LPG tüketicilerini ciddi olarak mağdur etmekteydi.

Yaşanan bu sorunu TBMM gündemine taşımamız sonrasında, yerel basın ve sosyal medyada yoğun haber ve paylaşımlar sonucu kamuoyunda ciddi bir duyarlılık oluşmuştur.

Oluşan bu duyarlılık ve kamuoyu baskıları sonucu, 03/10/2016 tarihi itibari ile akaryakıt istasyonları ciddi oranlarda indirime gitmiş, geç de olsa LPG tüketicilerinin mağduriyetinin sona ermiş olması memnuniyet verici bir gelişmedir.

Bu memnuniyet verici gelişmenin yaşanmasında, başta yerel basın olmak üzere, sosyal medya kullanıcıları ve tüketicilerin duyarlı ve sorumlu çabalarının payı büyüktür. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür eder, oluşan bu duyarlılığın devam etmesi dileği ile saygılar sunarım.

 

İbrahim AYHAN
HDP Şanlıurfa Mv.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.