banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Pazar Esanafının sorunlarını dinledi

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin ile birlikte Ulubatlı Mahallesi’nde bulunan semt pazarını ziyaret etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi. Haliliye Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti.

Esnafın da taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, kış öncesi semt pazarında neler yapılacağı konusunda da fikir alışverişinde bulundu. Pazar esnafının ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini belirten Başkan Demirkol, incelemeyle ilgili şunları söyledi:
“Ulubatlı Mahallemizde kış başlangıcında pazarımızı yerinde inceleme imkanı bulduk. Kış öncesi belediye olarak neler yapabiliriz, pazarcı esnafımızın taleplerini ve dileklerini aldık. Vatandaşlarımız bu husustaki memnuniyetlerini bizzat dile getirdiler. Pazarcı esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.