banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Girişimcilere Sertifikalarını Bakan Işık verdi

Haliliye Belediyesi’nin, KOSGEB işbirliğiyle başlattığı ve 710 kişiye vermeyi planladığı ‘uygulamalı girişimcilik’ kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere tören düzenlendi. Şair Nabi Konferans Salonu’ndan düzenlenen törene Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un yanı sıra; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile protokol üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Sertifika töreninde konuşan Bakan Fikri Işık, Haliliyeli girişimcilerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Bakan Işık yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Bey, benim daha önceden tanıdığım, birlikte çalıştığımız ve çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. Girişimcisi olmayan bir ülkenin kalkınması mümkün değil. Bugünkü bu üretim heyecanını da görünce geleceğe çok çok umutla bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin girişimcileriyle buluşmak benim için ayrı bir mutluluk. Ben Haliliye Belediye Başkanımız arkadaşım Sayın Fevzi Bey’e çok teşekkür ediyorum. KOSGEB’deki çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlere önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum.”

Bakan Işık, konuşmasının ardından kursu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikalarını taktim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.