banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Garnier Bb Krem

Bitkilerin içinde bulunan özlerden hazırladığı ürünleri ile bakımından Garnier çok zengindir. Yüz yılı aşkın süredir ürünlerini kaliteli ve çok başarılı şekilde üretmektedir. Ürün yelpazesi içinde geliştirilen son ürünlerden olan Garnier Bb Krem makyaj ürünlerine yeni bir sayfa açmıştır. Cilt hassas bir yapıya sahiptir ve çok değerlidir. Bu yüzden kullanılan ürünler çok dikkatli seçilmelidir. Bb krem kapatıcılara oran ile daha hafif olması ve cildin nefes almasına izin verdiği için daha çok tercih edilmektedir.

Garnier Bb Krem Özellikleri

Makyaj yaparken ilk yapılan işlem cildi temizledikten sonra fondöten sürmek ve pudra ile sabitlemektir. Bu uygulamanın düzenli yapılması cilt nefes alamamaktadır. Bu da cilt sağlığını olumsuz etkilemektedir. Bb krem ile tüm bu olumsuz etkiler ortadan kalkmıştır. Hem kapatıcı etkisi ile kapatmak istediğinizi noktaları kapatmakta ve cildinizin nefes almasına izin vermektedir.

Garnier Bb Krem ile Makyaj

Makyaj yapmak denince herkesin aklına farklı şeyler gelmektedir. Ama herkes hem kısa sürmesi hem de istediği görüntüye sahip olabilme noktalarında hem fikirdir. Garnier Bb Krem cilt sağlığına yardımcı olması yanında makyaj yapmayı da hem kolay hem de pratik hale getirmiştir. Birbirinde farklı kremleri https://www.cosmetica.com.tr/garnier/ sayfasından inceleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.