banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Dünya Şanlıurfa'yı THY'de izleyecek VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da düzenlenecek Türk Hava Yolları (THY) yönetim kurulu toplantısı öncesi bir otelde THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve ilgililerle görüştü.

Programın ardından gazetecilere açıklama yapan Çelik, Şanlıurfa'da uçak seferlerinin artırılması konusunda yetkililerle görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

THY toplantısında Şanlıurfa adına önemli kararların alınacağını aktaran Çelik; "Şanlıurfalıların gerek Ankara, İstanbul, İzmir ve önümüzdeki dönem için Antalya uçuşları bazı inşallah önemli kararlar alınacaktır. Şanlıurfalıların beklediği soruların cevabı inşallah oluşmuş olacak. Biz kendilerinden Şanlıurfa'nın bir tarih ve turizm kenti olarak dünyaya tanıtılması konusunda taleplerimiz oldu, bu konuda önemli bazı çalışmalar olacak" diyerek Şanlıurfaspor'un süper lige yükselmesi için THY'nin desteklerini de bekleriklerini belirtti. 

Şanlıurfa'nın ülkenin en huzurlu şehirlerinin başında geldiğini vurgulayan Çelik, yerli ve yabancı turistleri kentin güzelliklerini görmeye davet etti.

THY ŞANLIURFA'YI İZLETECEK

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da Bakan Çelik'in daveti üzerine kente geldiklerini ve yönetim kurulu toplantısını burada düzenleyeceklerini söyledi.

Şanlıurfa'ya, yaşanan uçuş sıkıntılarının çözümü konusunda hayırlı kararlar alacaklarına inandığını aktaran Topçu; "Çok yakında Şanlıurfa'yı tanıtım noktasında uluslararası basını kente getireceğiz, aynı zamanda Göbeklitepe'nin isminin bir uçağımıza verilmesi konusunda talepler oldu, bunu da olumlu karşıladık. İnşallah gelecek ilk uçaklarımızdan birine Göbeklitepe ismini vereceğiz. Bunun yanında bir önemli turistik yerin ismini de bir uçağımıza daha vereceğiz. İnşallah burada THY'nin zarar etmeyeceği ve Şanlıurfalıların da sevineceği bir yol buluruz" dedi.

THY Yönetim Kurulu toplantısına Bakan Faruk Çelik'in yanı sıra Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek, Seydi Eyyüpoğlu, Zeynep Karahan Uslu, Yahya Akman, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Belediye Başkanları katıldı. Heyet daha sonra Balıklıgöl'ü gezdi. 

 

haber: www.balikligol.com 

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.