banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

DSİ Suruç'a Müjdeyi Verdi!

Geçen yıl süngeç bırakılması Dolayısıyla büyük tedirginlik yaşayan Suruç ilçe ilçesi çiftçisi Bu yıl aynı sonu yaşamasına korkuyordu. Korkulan olmadı Devlet Su İşleri harekete geçti ve sürücüsünün bırakacağını açıkladı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan devlet su işleri 15 Bölge Müdürlüğü Yarından itibaren sürüş bölgesine suyun verileceğini açıkladı.

Çiftçilerin daha önceki yıllara ait borçlarının ödemeleri için uyarıda da bulunan Devlet Su İşleri xv Bölge Müdürlüğü yazılı olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi

"Suruç Ovası Pompaj Sulamasına 28.03.2018 Çarşamba günü beklenen su bırakılacaktır. Çiftçilerimize bereket olsun. Çiftçilerimizin mutlaka yağmurlama damlama sistemleri kullanarak su tasarrufu sağlamaları, çiftçi sözleşme ve beyannamelerini dsi ye teslim etmeleri, 2015 ve 2016 yılı borçlarını ödemeleri ileride mağduriyet yaşamamaları için oldukça önem arz etmektedir. Suruç pompaj sulamasından faydalanan tüm çiftçilerimize ilanen duyurulur.’’

Anahtar Kelimeler:
Suruça Su Vetiliyır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.