banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Urfa Haberleri Urfa Balıklıgöl PTT 1. Lig Suriye

Büyük Alanlı Mahallesindeki arsalar sanayi esnafına verilecek

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Büyük Alanlı Mahallesi’nde bin dönümlük hazine arazisi TOKİ aracılığıyla ihaleye çıkarılıp satılacaktı. İhale 20 Temmuz saat 13.00’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda yapılacaktı.

Ruha Haber Ajansı geçtiğimiz günlerde "Bin dönümlük arazi neden farklı şekillerde kullanılmıyor da ihaleyle satılıyor?" ismiyle konuyu gündeme taşımıştı.

Ruha Haber Ajansı'nın haberinden sonra TOKI tarafından ihaleye çıkarılan 981 dönümlük arazinin Şanlıurfa ve Ankara da İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda arazinin esnafa verilmek üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından alınması kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.