Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ptaoje01m1qvj025n07p2dbsg4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Harran'da Bozuk etleri bakın ne yapmışlar? haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Harran'da Bozuk etleri bakın ne yapmışlar?

Harran İlçe Müdürü Halit AMAÇ, Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak için İlçe Personellerimiz ile denetim ve kontrollerini aralıksız bir şekilde devam edeceğini Belirtti.

Harran İlçe Müdür ü Halit Amaç, "Gıda Denetimini gerçekleştiren personellerimiz ile yaptığımız rutin denetimlerde Harran Merkez’de bir işyerinde kokmuş ciğer ve kokmuş ete ve tavuklara el koyarak imha edilmiştir. Harran İlçemizde Sağlığa aykırı üretim, imalat ve satış yapanlara asla müsaade etmiyoruz ve etmeyeceğiz" dedi.

BOZUK ETLER KİME SATILDI?

Ele geçirilen kokmuş Ciğer, et ve Tavuk ürünleri vatandaşları tedirgin etti. Vatandaşlar, Kokmuş Et ve Tavuk Ürünlerinin hangi lokantalarda, hangi kasaplarda, satıldığını merak ediyor.

Bu konuda görüştüğümüz yetkililer ise, Harran merkez mahallelerinde satıldığını belirterek, denetim ve incelemenin devam ettiğini, 7 ET ve Et ürünü satan yerlerin denetiminin yapıldığını birinde hayvan sahiplerine satılacağını iddaa eden Esnafın bozuk etlerine el konularak İmha edildi.

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaHarranBozuk Et
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.