Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ncihodkp9ak6kmp81ooho59jh0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Bozova'da dolu yağışı: Ekinler ve ağaçlar zarar gördü haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Bozova'da dolu yağışı: Ekinler ve ağaçlar zarar gördü

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde etkili olan dolu yağışı, ekinlere ve çiçek açmış ağaçlara zarar verdi.


İlçenin belirli bir kesiminde etkili olan dolu yağışı sonrası yerler beyaza bürünürken ekinlere ve çiçek açmış ağaçlara zarar verdi.


Etkili olan yağmur sonrası aniden bastıran dolu yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşların da zor anlar yaşadığı görüldü.

“BENİM KÖYÜM DE DÂHİL ORTALAMA 15 KÖYÜMÜZ DE BU DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENDİ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Bozova Ziraat Odası Başkanı Fuat Almas şu ifadeleri kullandı:

“Bugün yine doluyla yüzleştik. Yaklaşık 20 gün önce Bozova’nın bir kesimi bugün de diğer kesimi…Başta fıstık olmak özere ekili alana da büyük oranda zarar verdi. Benim köyüm de dahil ortalama 15 köyümüz de bu dolu yağışından etkilendi. Çiftçilerimize üzüntülerimi belirtiyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
Bozovada Dolu Yağışı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.