banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Borsa Başkanı Kaya ile Başbakan Erdoğan görüştü

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri’ndeki oda ve borsa başkanları ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bir açıklama yaptı.

Bölgedeki terör olaylarının bitmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a dileklerini bildirdiklerini belirten Başkan Kaya;  bu ülkede artık hiçbir annenin gözyaşı dökmesini istemediklerini kaydetti. Kepenk kapatmaların ekonomiyi olumsuz etkilediğini de ifade eden Kaya, bu sorunun en kısa zamanda çözülmesi için hükümetin de çaba gösterdiğini belirtti.

Geçtiğimiz gün Başbakanlık Resmi Konutu'nda Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de hazır bulunduğu kabul, yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Kabulün ardından konutun çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Doğu ve Güney Doğu bölgelerindeki 45 oda ve borsa başkanıyla birlikte Başbakan Erdoğan ile görüştüklerini söyledi.

Görüşmede bölgede yaşanan sorunları ve gelişmeleri Başbakan'a aktarma fırsatı bulduklarını dile getiren Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti: ''Oda ve borsa başkanlarımız şehirlerinde halkla iç içeler ve kendileri bölgelerinin kanaat önderleri konumunda. Bugün Sayın Başbakan'a görüş ve önerilerini aktarabilme fırsatları oldu. Önümüzdeki süreçte bu çerçevede mecliste grubu bulunan diğer üç siyasi partimizi de yine oda ve borsa başkanlarımızla ziyaret edeceğiz. Görüşlerimizi bütün siyasi partilerle paylaşacağız. Paylaştıktan sonra değerlendirme yapıp görüşmenin içeriği ve fikirlerimizi paylaşabiliriz.''

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.