banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Bitlis Şanlıurfaspor

Girişimci Olmak İçin Destek Bekleyenler, İşte Fırsat


 BİGG GARAJ’a başvurup söz konusu süreçten geçen 9 girişimcimiz, TÜBİTAK’tan 150,000 TL’lik hibe alarak projesini hayata geçirme fırsatı buldu. TOBB ve TÜBİTAK destekli BiGG GARAJ projesiyle 20 ilde tanıtım toplantıları; 15 ilde de 2 gün süreli eğitimler vererek Anadolu’daki girişimcilik ve yenilikçilik ekosistemini geliştirmeye geliyoruz. Bir yıl içerisinde mezun olabilecek üniversite öğrencisiysen ya da yüksek lisans/doktora öğrencisi veya mezunu isen ve teknolojik tabanlı iş fikrin geceleri seni uyutmuyorsa hemen başvur (http://bigg-garaj.org/basvuru/web/giris.php) BiGG GARAJ’ın sana sunduğu mentörlük, eğitim, ikamet ettiğin ilde çalışma ofisi ve yatırım hizmetlerinden yararlanmak için acele et!
Unutma! BiGG GARAJ; TÜBİTAK 1601 Projesi kapsamında desteklenen ve girişimcileri TÜBİTAK BiGG (http://bigg.tubitak.gov.tr) isimli 150,000 TL hibe desteği almaya hazırlayan bir programdır! (Artık girişimciler doğrudan bu desteğe başvuramamaktadır.)
Şanlıurfa’da 16 Mayıs Pazartesi günü saat 14:00’da Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Büyük Amfi’de gerçekleştirilecek olan Proje Tanıtım Toplantısına katılım için kayıt yaptırabileceğiniz link: http://bit.ly/bigg-garaj-urfa Her türlü görüş ve sorularınız için aşağıdaki adrese mail atabilirsiniz; hazal@bigg-garaj.org Proje ile ilgili daha fazla bilgi için web sitemiz: http://bigg-garaj.org/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.