banner2
Öne Çıkanlar Belediye Adana NUSRET URMAK KİMDİR? belediye başkanı Küçük Çamurlu

Babacan, Şanlıurfa'da 13 yıllık ekonomiyi anlattı

 

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Şanlıurfa ziyaretinin 2. Gününde Şanlıurfalı iş adamlarıyla bir araya geldi. Babacan, AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği sabah kahvaltısında Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Şanlıurfa Adayı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çok sayıda iş adamı katıldı.

 

 

 

Babacan konuşmasında: "Türkiye'nin ekonomide bu noktaya gelmesinde güven ve istikrar ortamının büyük bir Önemi var. 1999 yılından 2002 yılına kadar Türkiye de Enflasyon %303 Dolar kuru 395 bin den 1625 bin TL olmuş. Koalisyon dönemi 1999 da Türkiye de Merkezi hükümet borcu 29 kattrilyon 2002 yılında 330 katrilyon. Yeni dönem için 25 ayrı alanda 1248 eylemi Sayın başbakanımız 4 ayrı basın Toplantısında ancak açıklayabildi. Urfa 2002 de Hastane sayımız 12 den 20 ye çıkmış, Yeni Şehir hastanemiz 1 milyar TL Urfa bunu hakediyor. umuyorum ki Şanlıurfa mız bölgemiz ve Türkiye'miz Gelişir kalkınır, daha müreffeh bir toplum haline gelir" dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaAli Babacan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.