banner2
Öne Çıkanlar Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Aktoprak Spor Mehmet Tahir Güllüoğlu

Akbaş: Fiyatlarda yükselme beklemiyoruz

Şanlıurfa Şire Pazarı’na gelen bütün meyve ve sebzeler dışarıdan geliyor. Hal böyle olunca Urfalıların aklına tek bir soru geldi, “fiyatlar bu yıl nasıl olacak?” Ancak Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Başkanı Faruk Akbaş yaptığı açıklamada Şanlıurfalıların yüreğine su serpti.

AKBAŞ: FİYATLARDA BU YIL FAZLA OYNAMA OLMAYACAK

Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Başkanı Faruk Akbaş, bahar aylarına girilmesiyle beraber meyve ve sebze fiyatlarında düşüş olacağını kaydetti. Akbaş, “Ürünlerimiz her ne kadar dışarıdan gelse de fiyatlarda bu yıl fazla oynama olmayacak. Vatandaşlarımız bu yönden rahat olsun. Özellikle bahar aylarına girilmesiyle beraber fiyatlarda daha da düşüş olacak” dedi. RUHA AJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.