banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

12 BİN BEBEĞE  HOŞ GELDİN SETİ


Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatları doğrultusunda ilçede dünyaya gelen bebeklere hastane çıkış seti hediye edilmek üzere geçen yıl “Haliliye’ye Hoş geldin Bebek” projesi hayata geçirildi.  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü proje kapsamında ilçe sınırlarında bulunan Doğum Hastanesi ve Özel Hastanelerde yeni doğan bebeklere; içerisinde battaniye, ateş ölçer ve 5’li zıbın takımı olan hastane çıkış seti hediye ediyor.
Proje, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatı doğrultusunda yılın 365 günü sürdürülüyor.  Proje kapsamında 2015 yılında Haliliye ilçesinde dünyaya gelen 12 bin bebeğe hastane çıkış seti hediye edildi.  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bir bebeğin ilk ihtiyaçlarının yer aldığı setlerin dağıtılmasına olanak sağlayan “Haliliye’ye Hoş geldin Bebek” projesinin ilerleyen zamanlarda da aralıksız olarak devam edeceğini açıkladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.