banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Urfa City Yeni Yıla Hazır

GAP'ın başkenti olarak bilinen ve her geçen gün büyüyen Şanlıurfa'da, 2013 yılının son dakikaları Urfa City AVM'de büyük bir coşkuyla atacak. Urfa City AVM'de yılbaşı gecesi için günler öncesinde hazırlıklar yapılmaya başlandı. Soğuk kış akşamlarının sıcak mekanı olan Urfa City Alış veriş merkezi, yılbaşı gecesi kapılarını gece yarısına kadar açık tutacak.

 

Renga renk ışıklarla yılbaşı gecesi için donatılan Urfa City AVM'de heyecan şimdiden artmaya başladı. Sayılı günlerin kaldığı yılbaşı gecesine yoğun katılımın olması beklenirken, AVM Yönetiminden Urfalılara çağrı yapıldı.

 

Urfa City AVM Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Ayşegül Göncüoğlu, yılbaşı gecesi tüm Urfalıları Avm'ye beklediklerini belirterek, sevdiklerinizle birlikte sıcak bir yılbaşı gecesinin tadına burada varacaksınız' ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.