Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_1tg09qs3o2rrqi6a4iqsash224, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kış Günü yoksul öğrencileri sevindirdi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Kış Günü yoksul öğrencileri sevindirdi


Yeni yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi Spor Salonunda tespit edilen dar gelirli ailelerin çocuklarına Kışlık giyimlerin dağıtılmasına; Hilvan Kaymakamı Ahmet ÖZAY, İlçe Emniyet Müdürü Mümin ÖZMEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehti TURGUT, Hilvan Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı çalışanları ile ilk ve orta derecede eğitim gören öğrenciler ve veliler katıldı.
İlçe Kaymakamı Ahmet ÖZAY ile Kurum Amirleri , öğrenciler ile tek tek ilgilenerek sevinçlerine ortak oldular. Hilvan Kaymakamı Sayın Ahmet ÖZAY yaptığı açıklamada; "Hilvan İlçemizde tespit edilen ilk ve orta dereceli çocuklarımıza bu soğuk Kış günlerinde eğitimlerine katkı sağlanması için böyle bir çalışma başlattık. Bizim için eğitim önceliğimiz olan ve hassasiyet ile üzerinde durduğumuz bir konudur. Çocuklarımızın eğitimlerinin üst seviyelere gelmesi ve motivasyonlarının artması açısında önem arz etmektedir. Şunu da belirtmek isterim ki burada devletimizin büyüklüğünü, şefkatini çocuklarımız üzerinde görmekteyiz. Çocuklarımızın gözlerinin içine baktığımızda ne kadar mutlu olduklarını görebiliyoruz. Evlatlarımıza o mutluluğu ve sevinci vermek kadar güzel bir duygu olabilir mi sizce "Diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Eğitime destek amacıyla Öğrencilerimize dağıtılan Kışlık giyecekler için öğrenci velileri, yapılan bu katkıdan dolayı öncelik ile İlçe Kaymakamımıza teşekkür ederek" Allah Devletimizin eksikliğini vermesin "diyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.