banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

45 Öğrencinin kaldığı Kur'an Kursu bu hale geldi

 

45 öğrencinin kaldığı kuran kursunda elektik kontağında gece geç saatlerde yangın çıktı.Mahallelinin ve ilçe merkezinden gelen itfaiyenin müdahalesi sonucunda yangın kısa sürede söndürüldü. Yangından can kaybı olmazken Kuran Kursu kullanılmaz hale geldi.

Çiftçiler Mahallesine giderek yanan kuran kursunu yerinde inceleyen İlçe Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, Yangın hakkında Buhara Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mahmut Çiftçi’den bilgi aldı.

Yangınla ilgili Kaymakam Citer’e bilgi veren Çiftçi, en büyük tesellilerinin öğrencilere zarar gelmemesinin olduğunu ifade etti.

Buhara Buhara Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mahmut Çiftçi ve mahalleliye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Citer, yangından dolayı üzüntü duymakla birlikte can kaybının olmamasına çok sevindiğini belirtti.

Kuran Kursunun kısa bir süre içinde onarılarak tekrar faaliyete koyulabileceğini altını çizen Kaymakam Citer, olası bir yangın için her zaman ek tedbirler alınması gerektiğini kaydetti.

Kaymakam Citer’in ziyaretinden dolayı çok memnun kaldıklarını dile getiren Buhara Buhara Eğitim ve Kültür Derneği Mahmut Çiftçi ise, hem kendi adına hemde mahalleli adına Kaymakam Citer’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.